img

Balazsin Bence (Mirageeputo) szárnyakat növesztett és nagyon úgy tűnik, hogy sosem akar lejjebb ereszkedni abból a magasságból, ahol jelenleg tartózkodik. Mi sem bizonyítja ezt jobban az Esport1.hu által között cikknél, ami a 2023 júniusában megtekintett óraszám alapján sorolta fel a Top 10 magyar nyelvű tartalomgyártót, mindezt az egyik legnagyobb tartalomgyártó oldal, a Twitch statisztikája alapján. Balát az általa elért nézettségi adatok egészen a nívós lista 4. helyig röpítették.

Balazsin Bencére felfoghatatlan mértékű ideig, egészen pontosan 114.213 órán át voltak kíváncsiak a streamelések szerelmesei. Ez azt jelenti, hogy Balát a szórakoztató, az elképesztően magas megtekintési számok ellenére baráti, minőségi adásait naponta több, mint 3800 órán át követték nyomon a nézői, ami pontosan 158 nap hosszúságának felel meg. Mindezt egyetlen egy nap alatt. Felfoghatatlan számok.

Kétségtelen, hogy Bala a hazai streaming egyik legékesebben ragyogó csillagává vált manapság, ezt a nyers, szimpla statisztikák is igazolják. Szívből gratulálunk Balazsin Bencének az elért eredményéhez, és bízunk abban, hogy ezek a sikerek tovább fokozódnak!

Esport1 cikk:
https://esport1.hu/news/2023/07/05/gaming-twitch-stream-csatorna-legnezettebb-2023-junius-top-10-magyar-esport-thevr-fokuszcsoport-blackii-eazykee-loemifar

Magyar nyelvű tartalomgyártói statisztika:
https://sullygnome.com/channels/2023june/watched?language=hu